Microring podaljški

Lasni podaljški z microring obročki ali I-TIP podaljški

Microring podaljški so narejeni iz manjših pramenov, da naravni lasje lažje držijo podaljške. Ti podaljški so primerni za vse vrste las, zelo priporočljivi pa so za tanke lase, saj se pri nameščanju ne uporablja toplotnih virov, ki bi lahko poškodovali lase.

Namešča se jih s pomočjo posebne kvačke, s katero skozi majhen bakren obroček (im. rinkica) potegnemo pramen naravnih las. V rinkico se nato doda lasni podaljšek, ki ima namesto keratinske ploščice keratinski zvitek, zaključen kot vezalka. Na koncu se uporabi klešče, s katerimi rinkico stisnemo, da drži lasni podaljšek pripet na naravne lase.

Naravni lasje so zaščiteni, saj so obvarovani s silikonom, ki je nameščen znotraj rinkice. Silikon preprečuje tudi drsenje obročka z naravnih las. Prednost tovrstne metode nameščanja je, da se iste lasne podaljške lahko ponovno uporabi, saj se zamenja le rinkice. Tudi odstranjevanje podaljškov je zelo hitro in neinvazivno, saj na naravnih laseh ni ostankov keratina. Rinkice držijo približno 3 do 4 mesece.

Za to vrsto podaljškov je treba uporabiti druga orodja kot pri nameščanju u-tip oz. keratinskih podaljškov.

Izbirati je mogoče med tremi dolžinami: 40 cm, 50 cm ter 60 cm.

Na voljo je večina barvnih odtenkov, kot jih lahko najdete v barvni karti. Dostopne so tudi ombre različice in podaljški s temnim narastkom.

Barvo rinkic priporočimo mi – običajno izbiramo temnejše rinkice od barvnega tona podaljškov. Priporočamo, da rinkice nabavite na zalogo, saj boste čez 3 do 4 mesece potrebovali nove.

Cenik tukaj.